Du kan kun bære pyjamas hver dag, men også bære moderigtigt pyjamas 3

Fordi stilen er enkel, er den matchet med forskellige tykkelser af metaltilbehør for at øge følelsen af ​​hierarki i formen. Er du bange for at blive for udsat, når du går ud, kan du udover frakker også stable dem med T-shirts og skjorter. Dette er også et meget moderigtigt match nu.

Denne form for selepyjamas ændrer ikke meget i stilen. Du kan starte med farven og vælge efter din hudtone. En række af elfenbenshvid og champagneguld er de flestes valg, som viser deres hudfarve. Anbefaler det israelske mærke Nili Lotan, materialet og skræddersyet er meget godt, Kendall Jnner og Kylie Jenner har båret det. Dens sorte modeller er også meget alsidige. Kaia Gerbers ins er blevet offentliggjort, og mærkets tidlige efterår 2020 har også sådan en stil.

<div style=”text-align: center”><img alt=”" style=”width:30%” src=”/uploads/Dingtalk_20211011163350″ /></div>

 

 


No.4 natkjole: Natkjole er en type pyjamasstil, der kun er næst efter selepyjamas, og den er hovedsageligt lavet af silke og satin. De fleste stilarter fokuserer på bæltet, som forsigtigt bindes for at trække en tynd talje frem. Hver gang det kendte mærke Victoria's Secret før holdt et show, skulle englene have lyserød kjortel i backstage-makeup og hår. Der er også mange simple natkjoler i den almindelige serie, hvoraf nogle er sarte detaljer som blonder og broderier. Ligesom det førnævnte nichemærke For Restless Sleepers er designet af dybe V+ slidser, med vind, når man går, særligt velegnet til "solbeskyttelsestøj" på ø-ferier. Blogger Caroline Daur har meget på, mens hun er på ferie. Morgan Lane, et mærke kendt for øjenmasker og pyjamas, har relativt enkle og elegante farver. Til forskellige stilarter af natkjole kan vi også matche brede benbukser, jeans, høje hæle og udsøgte tasker. På dette tidspunkt bliver natkjolen en lille frakke. Selv om vinteren er min pyjamas lige så smuk og fair, som den er! Siden overvintringsrytmen overalt, ligger jeg nu i sengen hver dag og gider ikke stå op.

Sok stilarter