Hvordan vælger man pyjamas?

1. Hvad er bedre, flannel eller koralfleece?

Flanell: Ulden bruges som råmateriale, plys er relativt fint og kompakt, meget tykt og har en god varmebevarende effekt. Hudvenlig og blød, ikke let at deformere. Og med teknologiens fremskridt føles den nuværende flannel-pyjamas fyldig, ruskindet er fint og ikke nemt at fjerne hår. Vægten af ​​flannel er dog relativt høj, og den er måske ikke så let at rengøre.

Coral fleece: Forarbejdet med polyesterfiber, stoffet har en stærk følelse af lagdeling og rige farver. Stærk vandabsorption, tre gange så høj som bomuld. Coral fleece pyjamas har god varmebevarelse og en delikat følelse. Men på grund af ingredienser som menneskeskabte fibre kan allergisk fysik opleve kløe og rødme i huden.

 

2. Silke eller mesh, lækker sexet pyjamas.

Silke: Pyjamasen har en glat og blød tekstur og et delikat præg. Den har bedre fugtoptagelse og luftgennemtrængelighed end ren bomuld, og har desuden en god hudpleje- og sundhedsplejeeffekt. Silkepyjamas er dog dyrere, men de har en perlelignende glans og ser ædle og elegante ud. Silkepyjamas er mere sart, så du skal være opmærksom, når du vasker og vedligeholder dem. Du kan vælge pyjamas med seler om sommeren og kjoler eller split-styles om efteråret og vinteren. Todelte eller tredelte styles kan bæres hele året rundt.

Mesh: Pyjamasstoffet er slidstærkt og slidstærkt. Den truende glans på overfladen afslører en mellem-til-high-end modesans. Det er en meget sexet damepyjamas. Mesh-pyjamasen har god elasticitet og høj styrke, så folk kan strække sig frit uden at bekymre sig om, at tøjet går i stykker. Mesh pyjamas er generelt dristigere i designet, hvilket kan afspejle kvinders skønhed til det yderste. Det er en uundværlig sexet pyjamas i to-personersverdenen. Generelt er der mange stilarter af selepyjamas og natkjoler, og du kan købe dem efter dine egne behov.


Indlægstid: 29. november 2021

Anmod om et gratis tilbud